Rykande matlagning

Något jag och Martin alltid brukar börja bråka om så är det matlagning. Antingen är det nåt han inte kan äta eller så är han villig att slösa upp hela matbudgeten på typ en maträtt. Har sagt nu att jag sköter min och Millas mat o han får sköta sitt själv. Tänkte faktiskt göra tärnad kycklingfilé i go green salsa med pasta med lämnade spisen i max 5 min och förkyld som jag är känner jag ingen doft och brandvarnaren är i vardagsrummet. I köket ryker det för fullt. fick slänga kycklingarna i vasken o öppna överallt. Sån tur var vart Martin och Milla iväg och handlade. Istället fick det bli korvgryta med salsa :P
Det blev bra i varje fall.
Vaktmästaren var här idag och skulle fixa en "strömbrytare" som man tände lampan med i vardagsrummet och då visade sig att det var den gamla hyresgästen som satt dit den själv.
Fick den fixad iaf.
I December fick jag p-stavarna uttagna, har nu gått ett par veckor så hormonet har väl försvunnit och det är skönt, vet inte om man märker någon skillnad på mitt humör men känns lite annorlunda faktiskt.
Lagt upp lite till på tradera, har nu bud på 117 kronor så det är ju bra.
Har skolböcker som ska ut på blocket med.
Ska kolla på det nya avsnittet av desperate housewives nu
http://www.free-tv-video-online.me/player/divxden.php?id=trv4ecf6sdo2
efterlängtat =)

Tradera dag.

Milla väckte mig lite över 9 idag faktiskt, skönt med lite sovmorgon.
Städade undan lite här hemma och klädde mig och Milla, ungefär när jag skulle säga till Martin att han måste nog gå o köpa bullar har han pratat med Glenn (Martins pappas nyas gamlas sons halvsysters pappa) ja det är lite rörigt. Iaf Glenn och hans dotter fick då köpa bullar med sig och det gjorde dem, I MASSOR!!!
De var här och vi pratade lite och hade trevligt, töserna lekte affär =D och jag vart med på ett hörn.
Sen har det blivit tradera auktioner som skulle ut, så nu ligger det 26 auktioner ute på tradera, varav en mobil telefon och där är det ju också konstigt att man endast kan lägga ut en mobil på auktion om man kan erbjuda paypal som alternativ, det kan jag ju inte men la upp den ändå och angav detta i beskrivningen, vilket man bör läsa innan man lägger bud tycker jag.
Martin lagade middag, det blev rester från igår men det är så gott med köttfärslimpa =)
Ikväll kollade vi på minuten och sen jag själv på sjätte sinnet.
Bra film den!

http://www.tradera.com/BILLABONG-jattefin-klanning-size-5-se-bilden--auktion_301742_125130021
Heter "londej_85" på tradera.

Lyssna på min mix.


RSS 2.0